måndag 18 maj 2009

Kids som fjärtar inne i bibblan

Vi skulle till bibblan i Örebro för att läsa Tintin i en skön soffa. Och så kommer det tre småkids som bryter på Varbergska. Sho bre *raaaaap*

Mitt i den spännande boken "Koks i lasten" när Tintins flygplan har krashat så börjar kidsen att dricka sin cola snabbare än ögat, och så rapar de högt och skrattar. JÄVLA FITTOR!
De sitter där och rapar och har kul, och så lägger de av en massa fjärtar och skrattar ännu högre. Va fan jag trodde att bibblan var en viloplats, inte nånstans där kids kan hänga och dricka cola och fjärta =(

Jag brukar gilla fjärtar, men man måste tajma det rätt och det ska vara i rätt sällskap. Och det där var bara irriterande. Man fjärtar för fan inte inne i bibblan när någon är som mest inne i "Koks i lasten"!!! VA FAN!!

Lite senare så sitter vi på bussen hem, och då är det ännu fler småkids på bussen. Självklart så tror de att alla vill lyssna på deras MTV-musik med sämre melodier än Gubben Noah.

Min conclusion är att 2009 års småkids är fittiga små as som tycker om när folk bråkar med dem, för det är den enda gången som de kan bråka tillbaka och känna sig märkvärdiga, fastän de har tusen gånger fel från första början. JÄVLA AS!!

Blir så jävla förbannad ibland..

1 kommentar:

Niclas Lindahl sa...

Vi börjar bli gamla David!
Jag ska ordna en ny layout till bloggen, så jag orkar hata igen. Borde köpa en billig bandare, så jag kan tala in mitt hat på stan. Annars minns jag det inte när jag väl är hemma, förutom draken då. Jag kommer fan aldrig orka skriva på mobilen!! Slöseri med tid.