onsdag 7 januari 2009

Den perfekta ballen

Såg ett program ikväll om "Den perfekta penisen". Visst har vi män komplex och under tonåren oroade man sig konstant för att snoppen inte skulle vara perfekt, men det här var löjligt! Vi fick följa en kille som var i min ålder och som ville töja ut ballen ett par cm extra. Hans idealkuk var 19 cm och hans låg väl runt 14. Han valde att genomgå operationen, som i slutändan verkade vara helt jävla värdelös. Snoppen blev efter operationen 16 cm och de följande 6 - 8 månaderna skulle snubben behöva sitta med en tyngd fastsatt i sin vän, 8 timmar(!) per dag, för att sträcka ut den ett par cm extra. Det skulle inte räcka med 7,5 timme per dag, utan var tvunget att vara just 8. Visst, om man har ett skrivbordsjobb kan man alltid sätta vikten i snorren där. Det är tydligen inte bara kvinnor som har komplex för sina kroppar och genomgår onödiga plastikoperationer.

I programmet fick man även se monsterkukar som folk opererat och tips på hur man kan massera upp en ordentlig jävel. Bra tips för oss arbetslösa!

4 kommentarer:

David Nilsson sa...

Skulle lämna en kommentar, och så står det "purstake" som ordverifiering. Hur stor är chansen att ordet stake skulle komma fram när det handlar om stakar?!

tams sa...

hahahahahhahaha, alltså. det där programmet såg jag typ för två år sen eller nåt. helt befängt haha. men vad jag uppfattade det som var att staken INTE blev längre när han hade erektion, utan bara när den hängde där. onööödigt.

Niclas Lindahl sa...

Hahahaha!!
David: Det var ödet.

Tams: Hatar hängiga ballar, men han tänkte väl att det vore schysst för stranden eller så.

Kluge sa...

Penises! <3